top of page
Search
  • Writer's pictureplastelhome

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ



Μια ταπετσαρία μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο σας και να αναβαθμίσει την αισθητική του. Προσδίδει στον χώρο ένα μοναδικό συνδυασμό χρώματος, υφής και βάθους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάμε τα χρώματα βαφής. Με τόσες πολλές διαθέσιμες καταπληκτικές αποχρώσεις βαφής, το χρώμα μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για να προσθέσετε ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα και άποψη στο σπίτι σας. Ωστόσο η ταπετσαρία συνδυάζει χρώμα, υφή και χαρακτήρα και αυτό της δίνει ένα σαφές πλεονέκτημα.


Η ταπετσαρία προσθέτει υφή:

Η υφή δίνει στυλ και άποψη στη διακόσμησή σας. Μεγαλώνει τον χώρο και αναδεικνύει τον χώρο στον οποίο τοποθετείται. Οι εφαρμογές βαφής σπάνια μπορούν να μιμηθούν την υφή και τον χαρακτήρα της ταπετσαρίας. Η ταπετσαρία μπορεί να έχει τρισδιάστατα σχήματα και μοτίβα που αναδύονται από τον τοίχο.



Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία από στυλ και μοτίβα:

Από εκτυπώσεις μεγαλύτερης κλίμακας έως μικρότερα γεωμετρικά μοτίβα, οι διαθέσιμες επιλογές στον κόσμο της ταπετσαρίας είναι άπειρες. Υπάρχουν τόσα πολλά μοναδικά σχήματα και στυλ που μπορούν να κοσμήσουν τους τοίχους σας. Τα τυπωμένα μοτίβα, τα οποία προσθέτουν διάσταση, δεν είναι οι μόνες επιλογές κατά την επιλογή ενός στυλ. Πρόσφατα, η τάση έχει μετατοπιστεί προς μεγαλύτερες εκτυπώσεις έργων και πολλαπλά στρώματα δροσερών σχημάτων και γραφικών.




Η ταπετσαρία επιδρά σημαντικά στην αισθητική των μικρών χώρων:

Η προσθήκη ταπετσαρίας σε έναν χαρακτηριστικό τοίχο σε έναν μεγάλο χώρο μπορεί να αλλάξει το ύφος του δωματίου, αλλά η προσθήκη μιας τολμηρής εκτύπωσης σε έναν μικρό χώρο αλλάζει συνολικά την αίσθηση του χώρου. Ο επανασχεδιασμός μιας τραπεζαρίας ή μιας τουαλέτας με ταπετσαρία από τοίχο σε τοίχο αλλάζει την ενέργεια του χώρου, το φως και την αισθητική του. Εντυπωσιάστε εύκολα τους καλεσμένους σας μεταφέροντάς τους σε έναν άλλο κόσμο όταν πάνε να φρεσκαριστούν.

Τα σχέδια ταπετσαρίας σήμερα δεν είναι τα συνηθισμένα επαναλαμβανόμενα φλοράλ μοτίβα που προτιμούσαν οι παππούδες σας. Με μεγάλους σχεδιαστές και καλλιτέχνες να συνεργάζονται συνεχώς σε νέα έργα, η σημερινή ταπετσαρία είναι τέχνη.


Η ταπετσαρία μπορεί να κρύψει ένα πλήθος ατελειών του τοίχου:

Η ταπετσαρία προσθέτει ένα στρώμα προστασίας στους τοίχους σας και ανάλογα με τη θέση όπου θα τοποθετηθεί, μπορεί να αποδειχθεί πιο ανθεκτική από το χρώμα.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της ταπετσαρίας είναι ότι καλύπτει τυχόν ατέλειες στους τοίχους, καλύπτοντας πλήρως τις ανομοιομορφίες ή τις βαθουλωμένες περιοχές.

Η ταπετσαρία λειτουργεί θαυμάσια και είναι μια εξαιρετική επιλογή στο μπάνιο, επειδή προσθέτει ένα στρώμα ηχομόνωσης, καθώς πολλές μπορούν να γίνουν αδιάβροχες με μια στρώση βερνικιού.

Στο κατάστημα PLASTELHOME θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων ταπετσαρίας σε τιμές προσφοράς που ξεκινούν από 8 ευρώ/ ρολό ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ – ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ :: ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (plastelhome.gr)



97 views0 comments
bottom of page