top of page
Search
  • Writer's pictureplastelhome

Αθλητικό Δάπεδο EVA TATAMI: Ένα εξαιρετικό υλικό με πολλαπλές χρήσεις

Updated: May 20, 2021

Το δάπεδο Eva Tatami, σε πάχος 20 mm, είναι ένα υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά ανθεκτικό, μη τοξικό αθλητικό δάπεδο. Αυτά τα πλακάκια, διαστάσεων 1 Χ 1 μέτρου, είναι κατασκευασμένα από υψηλής πυκνότητας, αδιάβροχο υλικό EVA το οποίο επιδεικνύει εξαιρετικά υψηλές αντοχές στη σκληρή καθημερινή χρήση.


To υλικό tatami είναι σχεδιασμένο να παρέχει προστασία σε δυνατά χτυπήματα και απότομες πτώσεις και παράλληλα να είναι αρκετά σταθερό ώστε να μην παρεμποδίζει την ελεύθερη κίνηση. Η ειδική επιφάνεια του tatami είναι απόλυτα αντιολισθητική, απορροφητική σε κραδασμούς και ταυτόχρονα εύκολη στο πάτημα και τη κίνηση.

Οι πλάκες EVA TATAMI έχουν πάχος 20 mm κι είναι κατασκευασμένες από μη τοξικό, ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ανθεκτικότητας αφρολέξ. Πρόκειται για χοντρά στρώματα σε πλακάκια, διαστάσεων 1m x1m και με κούμπωμα σαν πάζλ, για εύκολη τοποθέτηση ή/και αφαίρεση, αν χρειασθεί.




Οι πλάκες tatami είναι ελαφριές κι ως εκ τούτου μεταφέρονται και τοποθετούνται εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο, εσωτερικό ή υπαίθριο, ώστε να προσφέρουν ασφάλεια και άνεση. Καθαρίζονται απλά με ένα νωπό πανί κι ένα συνηθισμένο καθαριστικό δαπέδου.

Τα επαγγελματικά tamami είναι δίχρωμα, δηλαδή από τη μία πλευρά μπλε και από την άλλη κόκκινα, ώστε να μπορεί η σχολή πολεμικών τεχνών να τα τοποθετεί σε όποιο συνδυασμό επιθυμεί.

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές κορυφαίες εφαρμογές για το δάπεδο Eva Tatami:

1. Μπορείτε να μετατρέψετε την αποθήκη ή το γκαράζ σας σε στούντιο για πρόβες με ο συγκρότημα. Είναι ηχομονωτικό και τοποθετείται μέσα σε μία μέρα χωρίς την παραμικρή προεργασία και χωρίς να χρειάζεται επικόλληση (απλή συναρμολόγηση). Μπορεί ακόμα να τοποθετηθεί και στους τοίχους για καλύτερη ηχομόνωση.

2. Μπορούν να τοποθετηθούν σε παιδότοπους, παιδικούς σταθμούς και παιδικές χαρές, ακόμα και σε χώρους παιχνιδιού παιδιών με ειδικές ανάγκες. Παρέχουν ασφάλεια και άνεση. Το έντονο χρώμα τους και η δυνατότητα δημιουργίας σχεδίων ενθαρρύνει και προδιαθέτει θετικά τα παιδιά.




3. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για σχολές πολεμικών τεχνών όπως tae kwo do, καράτε, τζούντο, ζίου ζίτζου κ.α. Απορροφούν κραδασμούς και χτυπήματα και παρέχουν ασφάλεια κι άνεση στους αθλητές όλων των ηλικιών.


4. Είναι ιδανικά για ασκήσεις ακροβατικής, αερόμπικ, ασκήσεις γιογκα, cross training κ.α.



5. Μετατρέπουν εύκολα και γρήγορα ένα δωμάτιο ή απλά ένα τμήμα δωματίου σε προσωπικό γυμναστήριο όπου μπορείτε να εξασκήστε με ασφάλεια και άνεση.

Στο ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να προμηθευτείτε το αθλητικό δάπεδο Eva Tatami στην καλύτερη τιμή της αγοράς https://www.plastelhome.gr/plastiko-dapedo-laminate/eva-foam/

2,469 views0 comments
bottom of page