top of page
Search
  • Writer's pictureplastelhome

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΕ TA ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΤΗΣ DISNEY: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΙΔΕΕΣ

Τα παιδιά λατρεύουν τα αυτοκίνητα Cars της πολυσυζητημένης ταινίας της Disney και ένα δωμάτιο διακοσμημένο με τον αγαπημένο κεραυνό McQueen και την παρέα του σίγουρα θα τα κάνει πολύ ευτυχισμένα.



Τώρα που έφθασε η ώρα να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε στο αγοράκι σας ένα δώρο και να δημιουργήσετε για χάρη του ένα θεματικό δωμάτιο με όλα τα αυτοκινητάκια της Disney.



Μπορεί το εγχείρημα να ακούγεται δύσκολο και απαιτητικό, όμως η αλήθεια είναι ότι, με λίγη καλή έρευνα, δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε στην αγορά όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα παραμυθένιο δωμάτιο για το αγαπημένο σας αντράκι.

Πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι στην αγορά υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από έπιπλα, ταπετσαρίες, καμβάδες, χαλιά, φωτιστικά, κουρτίνες και σεντόνια με θέμα τα αυτοκινητάκια CARS της Disney.

Για να είμαστε ειλικρινείς, τα διαθέσιμα είδη είναι τόσα πολλά που θα πρέπει να συγκρατηθείτε για να μη το παρακάνετε στη διακόσμηση και υπερφορτώσετε το δωμάτιο.


Το κρεβάτι είναι το κεντρικό στοιχείο του παιδικού δωματίου, οπότε η επιλογή ενός παιδικού κρεβατιού με παραστάσεις από την αγαπημένη ταινία Frozen, σίγουρα θα δώσει το στίγμα του δωματίου.



Στις ταπετσαρίες μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε παραστάσεις με τους αγαπημένους σας ήρωες. Μπορείτε να βρείτε χαρούμενες παραστάσεις με τα αυτοκινητάκια CARS. Οι ταπετσαρίες αυτές μπορούν να εκτυπωθούν στις διαστάσεις που θέλετε και να τοποθετηθούν σε όποιο τοίχο ή τμήμα του τοίχου του δωματίου επιθυμείτε.

Επίσης οι παραστάσεις αυτές μπορούν να εκτυπωθούν και σε καμβά με τελάρο στις διαστάσεις που θέλετε και να τοποθετηθούν σαν κάδρο σε όποιο σημείο του παιδικού δωματίου επιθυμείτε.



Κι εδώ υπάρχει τεράστια ποικιλία διαθέσιμων επιλογών: παιδικά χαλιά με όλη την αγαπημένη παρέα για να κάνετε τον μικρούλη σας χαρούμενο.




Μια κουρτίνα με τα αγαπημένα αυτοκινητάκια της Disney επίσης συμβάλει στην αισθητική και την προσωπικότητα του δωματίου. Στην αγορά θα βρείτε κουρτίνες με ζωηρές παραστάσεις αλλά και πιο διακριτικές. Ανάλογα με τις επιλογές που έχετε κάνει στα υπόλοιπα στοιχεία του παιδικού δωματίου, θα αποφασίσετε και για το σχέδιο της κουρτίνας που θα τοποθετήσετε στο δωμάτιο.


Το παιδικό φωτιστικό παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στη διακόσμηση του δωματίου. Είναι το τελευταίο αντικείμενο του δωματίου που χαζεύουν τα μικρούλια σας πριν κλείσουν τα ματάκια τους για να κοιμηθούν. Συνεπώς η επιλογή πρέπει να γίνει με ιδιαίτερα προσοχή και μέριμνα.

Στη αγορά θα βρείτε υπέροχα παιδικά φωτιστικά CARS καθώς επίσης και παιδικούς ανεμιστήρες με φωτισμό όπου τα πτερύγια είναι διακοσμημένα με υπέροχες παιδικές παραστάσεις Disney.



Παιδικά σεντόνια και διακοσμητικά μαξιλάρια CARS

Τέλος τα παιδικά σετ σεντονιών, παπλωμάτων και κουβρλι σίγουρα θα δώσουν την τελευταία καθοριστική πινελιά στο θεματικό σας παιδικό δωμάτιο. Τα παιδιά λατρεύουν τα πολύχρωμα σεντόνια με αγαπημένους ήρωες, οπότε σίγουρα και σε αυτό το πεδίο οι επιλογές σας έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Μην το πάρετε αψήφιστα…

Καλή επιτυχία στο νέο σας διασκεδαστικό εγχείρημα !!!!

587 views0 comments
bottom of page