top of page
Search
  • Writer's pictureplastelhome

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ FROZEN: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΙΔΕΕΣ

Τα κορίτσια λατρεύουν τις πριγκίπισσες Έλσα και Άννα από την διάσημη ταινία Frozen (Ψυχρά και Ανάποδα) καθώς και τον μικρό Ολάφ.



Τώρα που έφθασε η ώρα να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε στη μικρούλα σας ένα δώρο και να δημιουργήσετε για χάρη της ένα θεματικό δωμάτιο με τις αγαπημένες της πριγκίπισσες.

Μπορεί το εγχείρημα να ακούγεται δύσκολο και απαιτητικό, όμως η αλήθεια είναι ότι, με λίγη καλή έρευνα, δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε στην αγορά όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα παραμυθένιο δωμάτιο για την μικρή σας πριγκίπισσα.

Πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι στην αγορά υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από έπιπλα, ταπετσαρίες, καμβάδες, χαλιά, φωτιστικά, κουρτίνες και σεντόνια με τις αγαπημένες πριγκίπισσες. Για να είμαστε ειλικρινείς, τα διαθέσιμα είδη με θέμα τις πριγκίπισσες Frozen είναι τόσα πολλά που θα πρέπει να συγκρατηθείτε για να μη το παρακάνετε στη διακόσμηση και υπερφορτώσετε το δωμάτιο.


Το κρεβάτι είναι το κεντρικό στοιχείο του παιδικού δωματίου, οπότε η επιλογή ενός παιδικού κρεβατιού με παραστάσεις από την αγαπημένη ταινία Frozen, σίγουρα θα δώσει το στίγμα του δωματίου.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κι άλλα μικρότερα παιδικά επιπλάκια όπως έπιπλα αποθήκευσης, ένα τραπεζάκι με καρέκλες, μια πολυθρονίτσα, ένα γραφειάκι κ.α.




Στις ταπετσαρίες μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε παραστάσεις με τους αγαπημένους σας ήρωες. Μπορείτε να βρείτε χαρούμενες παραστάσεις με τις αγαπημένες πριγκίπισσες. Οι ταπετσαρίες αυτές μπορούν να εκτυπωθούν στις διαστάσεις που θέλετε και να τοποθετηθούν σε όποιο τοίχο ή τμήμα του τοίχου του δωματίου επιθυμείτε.

Επίσης οι παραστάσεις αυτές μπορούν να εκτυπωθούν και σε καμβά με τελάρο στις διαστάσεις που θέλετε και να τοποθετηθούν σαν κάδρο σε όποιο σημείο του παιδικού δωματίου επιθυμείτε.



Κι εδώ υπάρχει τεράστια ποικιλία διαθέσιμων επιλογών: παιδικά χαλιά με όλη την αγαπημένη παρέα για να κάνετε την μικρούλα σας ευτυχισμένη.



Παιδικές κουρτίνες Frozen

Μια κουρτίνα με τις αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney επίσης συμβάλει στην αισθητική και την προσωπικότητα του δωματίου. Στην αγορά θα βρείτε κουρτίνες με ζωηρές παραστάσεις αλλά και πιο διακριτικές. Ανάλογα με τις επιλογές που έχετε κάνει στα υπόλοιπα στοιχεία του παιδικού δωματίου, θα αποφασίσετε και για το σχέδιο της κουρτίνας που θα τοποθετήσετε στο δωμάτιο.



Το παιδικό φωτιστικό παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στη διακόσμηση του δωματίου. Είναι το τελευταίο αντικείμενο του δωματίου που χαζεύουν τα μικρούλια σας πριν κλείσουν τα ματάκια τους για να κοιμηθούν. Συνεπώς η επιλογή πρέπει να γίνει με ιδιαίτερα προσοχή και μέριμνα.

Στη αγορά θα βρείτε υπέροχα παιδικά φωτιστικά Frozen καθώς επίσης και παιδικούς ανεμιστήρες με φωτισμό όπου τα πτερύγια είναι διακοσμημένα με υπέροχες παιδικές παραστάσεις Disney.


Τέλος τα παιδικά σετ σεντονιών, παπλωμάτων και κουβρελι σίγουρα θα δώσουν την τελευταία καθοριστική πινελιά στο θεματικό σας παιδικό δωμάτιο. Τα παιδιά λατρεύουν τα πολύχρωμα σεντόνια με αγαπημένους ήρωες, οπότε σίγουρα και σε αυτό το πεδίο οι επιλογές σας έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Μην το πάρετε αψήφιστα…



Καλή επιτυχία στο νέο σας διασκεδαστικό εγχείρημα !!!!

1,725 views0 comments
bottom of page