top of page
Search
  • Writer's pictureplastelhome

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΥ, ΤΗ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ

Updated: Apr 23, 2020

Δημιουργήστε ένα υπέροχο θεματικό δωμάτιο!








Αλήθεια ποιος δεν αγαπάει τον Μίκυ Μαους, την Μίνι και την παρέα τους. Εντάξει μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που δεν τους αγαπούν ιδιαίτερα, ωστόσο ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα δύο γλυκά ποντικάκια, τον Μίκυ με το χαρούμενο κόκκινο σορτσάκι του και τα μεγάλα λευκά του γάντια και την Μίνι με το μεγάλο ροζ ή κόκκινο φιόγκο, τη ρόζ ή κόκκινη φουστίτσα της και τα μεγάλα γοβάκια της. Είναι τόσο χαριτωμένα που στους περισσότερους από εμάς φέρνουν ένα χαμόγελο στα χείλη κάθε φορά που τα βλέπουμε.



Η επιλογή αυτής της χαρούμενης παρέας για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι κατά την γνώμη μας εξαιρετική. Εάν έχετε αγοράκι θα δώσετε έμφαση στον Μίκυ, ενώ για τα κοριτσάκια οι παραστάσεις με την αγαπημένη Μίνι θα σας ξετρελάνουν. Αν πάλι πρόκειται για μεικτό δωμάτιο, τότε υπάρχουν πολλές παραστάσεις με ολόκληρη την παρέα του Μίκυ και της Μίνι που σίγουρα θα καλύψουν τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πιτσιρικάδων.

Πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι στην αγορά υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από έπιπλα, ταπετσαρίες, καμβάδες, χαλιά, φωτιστικά, κουρτίνες και σεντόνια με τον Μίκυ, την Μίνι και την παρέα τους. Για να είμαστε ειλικρινείς, τα διαθέσιμα είδη με θέμα τον Μικυ και την παρέα του είναι τόσα πολλά που θα πρέπει να συγκρατηθείτε για να μη το παρακάνετε στη διακόσμηση και υπερφορτώσετε το δωμάτιο.

Αν για παράδειγμα επιλέξετε κάποια έπιπλα με θέμα τον Μίκυ ή την Μίνι και ντύσετε και τον ένα τοίχο του δωματίου με μια φωτοταπετσαρία που να απεικονίζει την χαρούμενη παρέα, τότε ίσως θα ήταν προτιμότερο να διαλέξετε ένα πιο ουδέτερο χαλί και μια κουρτίνα που απλά να ταιριάζει στα χρώματα του δωματίου και των παραστάσεων.


Το κρεβάτι είναι το κεντρικό στοιχείο του παιδικού δωματίου, οπότε η επιλογή ενός παιδικού κρεβατιού με παραστάσεις του Μίκυ ή της Μίνι σίγουρα θα δώσει το στίγμα του δωματίου.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κι άλλα μικρότερα παιδικά επιπλάκια με τον Μίκυ ή την Μίνι όπως έπιπλα αποθήκευσης, ένα τραπεζάκι με καρέκλες, μια πολυθρονίτσα, ένα γραφειάκι κ.α.




Παιδικές ταπετσαρίες και καμβάδες με τον Μίκυ, την Μίνι και την παρέα τους

Στις ταπετσαρίες μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε παραστάσεις με τους αγαπημένους σας ήρωες. Μπορείτε να βρείτε χαρούμενες παραστάσεις με όλους τους αγαπημένους ήρωες ή μεμονωμένα μόνο με τον Μίκυ ή την Μίνι. Οι ταπετσαρίες αυτές μπορούν να εκτυπωθούν στις διαστάσεις που θέλετε και να τοποθετηθούν σε όποιο τοίχο ή τμήμα του τοίχου του δωματίου επιθυμείτε. Επίσης οι παραστάσεις αυτές μπορούν να εκτυπωθούν και σε καμβά με τελάρο στις διαστάσεις που θέλετε και να τοποθετηθούν σαν κάδρο σε όποιο σημείο του παιδικού δωματίου επιθυμείτε.





Κι εγώ υπάρχει τεράστια ποικιλία διαθέσιμων επιλογών: παιδικά χαλιά με όλη την παρέα για μεικτά δωμάτια, καθώς και παιδικά χαλιά με την γλυκιά Μίνι για κοριτσίστικα δωμάτιο ή με τον αγαπημένο Μίκυ για χαρούμενα και πολύχρωμα αγορίστικα δωμάτια.



Μια κουρτίνα με τους αγαπημένους ήρωες της Disney επίσης συμβάλει στο χαρακτήρα του δωματίου. Στην αγορά θα βρείτε κουρτίνες με ζωηρές παραστάσεις αλλά και πιο διακριτικές. Ανάλογα με τις επιλογές που έχετε κάνει στα υπόλοιπα στοιχεία του παιδικού δωματίου, θα κάνετε και την κατάλληλη επιλογή κουρτίνας.




Το παιδικό φωτιστικό παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στη διακόσμηση του δωματίου. Είναι το τελευταίο αντικείμενο του δωματίου που χαζεύουν τα μικρούλια σας πριν κλείσουν τα ματάκια τους για να κοιμηθούν. Συνεπώς η επιλογή πρέπει να γίνει με ιδιαίτερα προσοχή και μέριμνα.

Στη αγορά θα βρείτε υπέροχα παιδικά φωτιστικά με τον Μίκυ και την Μίνι καθώς επίσης και παιδικούς ανεμιστήρες με φωτισμό όπου τα πτερύγια είναι διακοσμημένα με υπέροχες παιδικές παραστάσεις Disney.



Παιδικά σεντόνια και διακοσμητικά μαξιλάρια με τον Μίκυ, την Μίνι και την παρέα τους

Τέλος τα παιδικά σετ σεντονιών, παπλωμάτων και κουβρελι σίγουρα θα δώσουν την τελευταία καθοριστική πινελιά στο θεματικό σας παιδικό δωμάτιο. Τα παιδιά λατρεύουν τα πολύχρωμα σεντόνια με αγαπημένους ήρωες, οπότε σίγουρα και σε αυτό το πεδίο οι επιλογές σας έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Μην το πάρετε αψήφιστα…



Καλή επιτυχία στο νέο σας διασκεδαστικό εγχείρημα !!!!

1,385 views0 comments
bottom of page