top of page
Search
  • Writer's pictureplastelhome

ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ- ΥΠΝΟΣΑΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ DISNEY

Η ιδέα για τα παιδικά φουσκωτά κρεβάτια – υπνόσακους της Readybed γεννήθηκε για να καλύψει την ανάγκη εύκολης και άνετης μετακίνησης των παιδιών μακριά από το σπίτι. Έχει σχεδιαστεί για βραδιές εκτός σπιτιού με την οικογένεια ή με φίλους στο κάμπινγκ, σε φιλικά σπίτια, στο εξοχικό ή ακόμα και στο σαλόνι του σπιτιού.


Τα φουσκωτά κρεβάτια Readybed μετατρέπονται από μια τσάντα σε ένα άνετο κρεβάτι μέσα σε λίγα λεπτά.

Δεν πρόκειται για απλούς υπνόσακους αλλά για υπνόσακους και παράλληλα άνετα φουσκωτά κρεβάτια με ένα αποσπώμενο κάλυμμα το οποίο πλένεται στο πλυντήριο. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να τα στήσετε και να τα μαζέψετε χάρη στην εξαιρετικά βολική συσκευασία τους.



Προσφέρονται σε μια ποικιλία σχεδίων για όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια με τον Mickie, την Minnie, τα αυτοκινητάκια, τις πριγκίπισσες κ.α.



Ως γνωστό, ένα κρεβάτι που προορίζεται για μικρά παιδιά θα πρέπει να πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις ασφάλειας και γι αυτό ακριβώς το λόγο τα κρεβάτια Readybed είναι κοντά στο έδαφος με ένα φουσκωτό μαξιλαράκι που καλύπτει όλη την επιφάνεια γύρω από το κρεβάτι, ώστε να κάνει τον ύπνο τους ασφαλή, άνετο και απολαυστικό.



Τα κρεβάτια Readybed έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν στα παιδιά την ίδια ποιότητα ύπνου όπου κι αν τους πάει η περιπέτεια και με αυτό τον τρόπο να διευκολύνουν και να απαλλάξουν τους γονείς από το άγχος της μετακίνησης των παιδιών τους και του ύπνου εκτός σπιτιού.



Είναι χαρούμενα, πολύχρωμα και απεικονίζουν όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, πράγμα που συνεπάγεται όνειρα γλυκά όπου κι αν πάνε.

Είναι κατάλληλα για παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών.

1,310 views0 comments
bottom of page